Immodatabank

Ondernemers hebben het vaak niet gemakkelijk om een overzicht te vinden van geschikte locaties waar ze hun plannen kunnen realiseren.

Daarom is het onze bedoeling om via deze immodatabank een platform aan te bieden waar zowel immokantoren en notarissen als private eigenaars leegstaande handelspanden, kantoren, bedrijfsruimtes en -gronden (te koop of te huur) bekend kunnen maken. 

Voor het uploaden van uw informatie kan u gebruik maken van dit formulier

Om van deze databank een nuttig en bruikbaar instrument te maken, verwachten wij dat de aanbieders hun informatie up to date houden en verkochte of verhuurde panden meteen verwijderen. Dit platform dient niet als promotieruimte. Als we merken dat de informatie niet actueel gehouden wordt, zal de informatie verwijderd worden en kan de aanbieder de toegang tot het platform worden geweigerd.

Stad Ieper verkoopt of verhuurt niet zelf en helpt niet bemiddelen, Stad Ieper biedt enkel dit platform aan. Geïnteresseerde kopers of huurders kunnen terecht bij de contactpersoon die bij het aangeboden pand/terrein staat vermeld.

Stad Ieper is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie in deze databank.